2018. február 9., péntek

Visszatérés Szendrőládra, önálló élet tábor- 1. nap

Nagyon eseménydús volt  a nap. Elmentünk a vonatállomásra,  aztán felültünk a vonatra. Átszálltunk a másik vonatra és utána megérkeztünk. Az állomáson Erika várt minket. Elvitte a bőröndjeinket, nem kellett cipelni.Utána sétáltunk, a séta is jó volt, és utána megérkeztünk a kisházba.  Lepakoltunk, megebédeltünk.




Ebédre vegetáriánus leves volt, meg oldalast, szerintem oldalas volt. És utána ettünk gombócot, háromszor vettem belőle, nagyon ízlett. Aztán kókuszos süti volt, meg csendes pihenő. Nekem nem annyira rövid volt az alvás, inkább hosszú. Kriszti kicsit nem örült neki, hogy horkoltam. (Bea) Aztán a pénzről tanultunk. Az egyes csoport elment vásárolni, előtte megbeszéltük a napot, a programokat, a hétvégét. És megbeszéltük a szabályokat. Például hogy a nagykapun csak segítővel lehet kimenni. Aztán azt, hogy tartsuk rendbe a szobát. És a hűtőből semmit nem veszünk ki megkérdezés nélkül. Egyik csoport elment vásárolni. Vettünk kechupot, mustárt, kenyeret… (közösen) . Másik csoport pedig  a pénzhasználatról tanult. Például arról beszéltünk, hogy hány tízes egy ötvenes.
Utána bementünk a konyhába virslit pucolni, meg a paradicsomot és a kenyeret vágni. És vacsorakészítés ellőtt megtanultuk, hogyan kell szappannal kezet mosni. Megvacsiztunk, és utána beraktuk a piszkos edényeket a mosogatóba. Nagyon jól éreztük magunkat, és este még  értékeltük a napot és filmet is néztünk.



Üzenetek haza:

Kriszti: Billió puszi és  nagy ölelés!
Nonó: Apának jobbulást kívánok és hétfő este jövök haza!
Panni: Panni apukájának sok sok nevében anyjával sok sok puszit, gondolj rám doktornéni!
Gabi: Én azt szeretném, hogy az unokaöcsémnek sok boldogságot kívánok, sok boldogságot, sok puszit mindenkinek!
Zsóka: Sok puszit küldök a családomnak és jobbulást a Kincsőnek!
Sanya: Azt üzenem anyának, hogy hadd játszam el a tavaszi szelet!
Jucus:Azt üzenem az anyukámnak, hogy jól érzem magam itt, és legközelebb is jövök ide Szendrőládra!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése