2013. október 23., szerda

Második turnus- 3. nap

Halló!!


Ma reggel kakaós csiga (itt pillangó) volt a reggeli, utána felnyergelték Kati- lovat és rögtön mentünk lovagolni. Kati nagyon nyugodt és türelmes volt (mármint a ló;)). Az egész tábor meglovagolta, egytől-egyig (rengeteg vicc és szóvicc született a két Katival kapcsolatban, képzelhetik az olvasók). Volt, aki háttal is (Zsolesz, Rita), sőt, volt, aki fel is állt a hátára (Rita, Eszter). Íjászkodás is volt. Sanya elkóborolt és megkapta az egyik lovacska az ujját, de szerencsére nem komoly, viszont hátha megtanulta, hogy nem szabad elkóborolni… Sanya aranyköpése, mikor félt felszállni a lóra, hogy a lónak inkább le kéne ülnie és úgy száll majd fel.:)
Ebédre húslevest ettünk és székelykáposztát. Nagyon jól esett mindenkinek. A csendes pihenő most nem volt annyira csendes. A társadalmi ismereteken a szerelemről szóló interaktív DVD- t vettük át részletesen, nagyon tanulságos és fontos beszélgetések zajlottak a szerelemről és intimitásról.
Délután volt ma a munka, az ebédlő és a konyha rendbetétele, vacsorakészítés, a kert rendezése (levelek összegereblyézése, diógyűjtés, tobozgyűjtés) és az állatok etetése. 
Bundás kenyeret csináltak nekünk a konyhások. Este a nap dolgozója Albin lett, akinek a konyha a hivatása és Blanka, aki példásan dolgozott a kertben.
Albin kérésére imádkoztunk, többen meghatódtak, nagyon meghitt volt.
 

Képek:


Albin lovas
 

 A kedvenc foglalatossága:Blanka balerina- gereblyézése: Dani-gazda: Hoppá! Zsoltinak nem szóltak, hogy  fordítva ült fel a lóra:

 Kati- Katin:
 Misi is fel mert ülni:
 Márkó egy kézzel:

Tobozt is gyűjtött:


 Niki haverkodik Rudival, a lovásszal:


 Panka- lovas:


Panni itatja a kacsákat:


Rita beleolvad a lóba:


Úú, Ritának sem szóltak, hogy fordítva:


Rita a nagy lovas, már profi:
A bundáskenyérhez:


A nap dolgozói:


Az esti fáradtság:


 Napi kör:


Zsolti-gazda:


Zsóka- hercegnő:


Mostanra mindenki ágyban. Jó éjszakát mindenkinek!!
Holnap újra jelentkezünk!


2 megjegyzés:

  1. az imának ereje van , ne felejtsétek el !!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Zsokanak jol all a nagyon lovaglas! Remelem szep idotok lesz meg. Jo munkat es sok puszit mindenkinek! :)
    Rami

    VálaszTörlés