2019. szeptember 13., péntek

Önálló élet tábor Piliscsaba - 1. nap

Találkoztunk a Nyugatinál. A vonatunk 10.21-kor el is indult.








Az út jól telt, beszélgettünk,  nevettünk, és már meg is érkeztünk egy alagúton is átkelve Klotildligetre (koktél liget, vagy kotlos liget), ami  Nikinek különösen tetszett.

Sajnos most nem mentünk tovább a vonattal.

A szállást elérve ki is egészült a csapat, hiszen közben megérkezett Zsolti is.
Megérkeztünk, kipakoltunk és korgó gyomrainkra hallgatva el is indultunk ebédelni a Fényesliget étterembe. Az oda úton sokszor kellett félre állni az autók miatt, de így legalább megalakult az utcaszínház Marci és Sanya állandó viccelődéseiből.
Az étteremben finomat ettünk (pestos zöldségleves és gyros tál), így jól lakott mindenki, kicsit gurulva a visszaúton.
Egy rövid pihenő után a csapat egy része gyógytornán vett részt Orsival, míg a másik  fele a boltba ment megvenni, ami még hiányzik.
(Közben Zsófi is megérkezett szerencsére.)
A gyógytorna kicsit hangos, de jó volt, a vásárlás pedig kifejezetten sikeres, hiszen magunknak is vásároltunk 1-2 édesebb dolgot.
A zöldségesnél Zsókát meglepetés is érte, mert találkozott egy régi ismerőssel, Andival.
A szállásra visszafelé jól megdolgoztattuk magunkat.
Mikor újra együtt volt a csapat, Ildi vezényletével elkezdtük az ismerkedős játékokat, a csapatépítést, ami a nap egyik fénypontja volt.
A csapatépítés után pedig neki álltunk a vacsora készítesnek, több csapatban dolgozva.
Az egyik csapat (Kriszti, Zsófi, Ján, Marci) feltörte a sok tojást, a másik csapat felvágta a zöldségeket (Zsóka, Niki, Zsolti), a többiek (Ákos, Judit, Ancsi) a terítésben vettek részt. Amikor megvolt az előkészítés a sütést Sanya és Zsolti csinálták.
A vacsora után megbeszéltük a nap történéseit és mivel már nagyon sötét lett, így az esti sétát a többség szavazata alapján és világítás hianyaban elhalasztottuk.

Zsóka: Puszilom a családomat és jó éjszakát kívánok nekik. Vasárnap találkozunk.

Zsolti: Anyának üzenem, hogy a kedves Zsoleszkája nagyon jól érzi magát a Fészekhagyós táborban, és továbbra is szeretnék jönni.

Niki: Attilának üzenem, hogy Ibolya jól van-e és jövő héten találkozunk az Állatkert előtt, és remelem, hogy legközelebb ő is jöhet táborba. Anya szeretlek téged, pihenj sokat holnap és gyógyulj meg. fifire pedig figyelj.

Ancsi: jól érzem magam a táborban és hiányoztok, vasárnap megyek!

Kriszti: Nagyon fáj a hasam. Millió puszit küldök. Majd hívlak titeket.

Akos: Puszilok mindenkit.

Marci: Van szerelmem (kettő is).

János: köszönöm a makosat. Holnap turazunk, majd jelentkezem.

Sanya: Szeretlek Mama. A kirándulás, a séta jó volt. Elfelejtettem kipakolni a borondbol. Fincsi volt az ebéd, a vacsora.

Zsófi: Szeretem az anyukámat és a macskámat.

Juci: Hiányzik anya, hiányzik az agárdi keresztszüleim, hiányoznak az unokatestvérem és az új testvérem. Hiányzik a bátyám Kecelen. Sokszor puszilom őket.

Mindenki: Nononak jobbulást kívánunk!






























1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a beszámolót,a képek alapján nagyon jó a hangulat.További jó táborozást.Szerencsés haza utat nektek!Sziasztok,puszi!!

    VálaszTörlés