2018. július 9., hétfő

Önálló életvitel tábor Balatonmáriafürdő- 2. nap





Reggel felkeltünk, nagyot reggeliztünk és vonattal elmentünk Balatonfenyvesre.  Megnéztük itt is a partot, aztán elindultunk egy nagy túrára Imremajorba. A túra sokaknak fárasztó, és nagyon izgalmas volt,sokan reklamáltak,   Niki bodzát szedett, Gabi virágot, láttunk hernyót, Bea le is fotózta.
Imremajorban finom gulyáslevessel vártak minket, megsimogattuk a kiscicákat és kutyákat, aztán mentünk is tovább, mert várt minket a kisvasút. A kisvasutazás jó volt,  pihentünk egy kicsit, szép tájakon jártunk. Visszafelé Fenyvesről vonatoztunk, mikor megérkeztünk, az állomáson találkoztunk Marissal, nagyon örültünk neki.
Márton, Lizi és Kriszti elmentek vásárolni, majd este tonhalkrémet csináltunk, picit néztük az Agymanókat, aztán mindenki ment aludni.

Gabi: Az egész családomnak üzenem, hogy nagyon hiányoznak.

Panni: Anyukámnak, apukámnak Jujunak Dorkának és Kristófnak sok puszit küldök.
Lizi: Anyának azt szeretném üzenni, hogy tudjak még idejönni veletek, meg mindenhova.

Zsóka: Üdvözlöm a sárdbogárdi nagyszüleimet, meg üdvözlöm a mamámat is. Meg üdvözlöm az egész családot sok sok szertettel, puszi és hogy jó gyógyulást a mamának.

Nono: Boldog anyák napját szeretnék kívánni mindkét keresztanyukámnak és anyukámnak.

Niki: Kedves Anyukám, annyira szeretlek, azt is megköszönném néked, ha eperrel várnál otthon és a Fifit is üdvözlöm, meg a Gergőéket, meg az egész családot. Boldog Anyák napját.

Márton: jó idő van, tegnap voltunk Balatonfenyvesen. Boldog Anyák napját. És nagyon sok szeretettel gondolok a testvéremre és a feleségére és az unokaöcsémre.

Kriszti: Orsiékat puszilom, meg Anyáékat is puszilom, meg mindenkit akit csak szeretek és ismerek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése