2018. július 9., hétfő

Önálló életvitel tábor Balatonmáriafürdő- 1. nap




Reggel találkoztunk a déli plyaudvaron, és felszálltunk a vonatra. Kicsit később indult a vonatunk, a szülők hosszasan integettek nekünk.



A vonaton buli volt, de végül a vonaton ragadtunk egászen Balatonberényig (egy megállóval tovább mentünk). Ha már ott jártunk, elmentünk ebédelni a Búbos Csárdába (nem ők jöttek hozzánk, hanem mi mentünk hozzájukJ) Ettünk karfiollevest és finom husit és tökfőzeléket. 

Ezután visszaszálltunk a vonatra, s megérkeztünk Balatonmáriafürdőre, ahol megint majdnem fennragadtunk a vonaton, mert nem nyílt ki az ajtó (a vonatokkal ezen a napon nem volt szerencsénk J).


Megérkeztünk a szállásra, Hawai, buli, DJ volt (Niki kommentje), kipakoltunk a szobákba, és spontán csapatkoncertet rendeztünk.  Ezután kientünk a partra, ahol a helyi tornagépeken tornáztunk picit. A csapat egy része elment bolta, vacsorát vásárolni. Este közösen tojásrántottát sütöttünk (hagymásat és simát is). Zsóka és Nono együtt törték a tojást, Kriszti mosta a zöldséget és a tojást  kavarta, Niki hagymát vágott, Lizi vágta az uborkát, Gabi a tojást mosta.




A sok izgalmak után este mindenki könnyen elaludt- persze volt némi duma a szobákban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése