2015. október 3., szombat

2015. október 3. Fészekhagyó életmód tábor 13. nap

 Kedves Olvasók!

Ma a spontán esti buli miatt elmaradt a csoportos blogírás, így most egy nézőpontból (Kriszti nézőpontjából) olvashatjátok a mai nap történéseit.

Szokásos módon reggeli tornával kezdtük a napot, reggeliztünk, rendet raktunk és mindenki elindult a saját csoportjával dolgozni (konyhai munkák, ház körüli munkák, állatgondozás, kerti munkák).

Mire a délutáni munka befejeződött, megérkeztek meglepetés vendégeink, Panka és Maris, akiknek mindenki nagyon nagyon örült! Megebédeltünk, majd kicsit sütkéreztünk a napon.

Délután csoportokra oszlottunk, volt, aki a holnapi napra készülődött (erről bővebben majd holnap írhatunk, mert meglepetés :)), és volt, aki összecsomagolt, majd cseréltünk. A pakolás olyan jól sikerült, hogy estére már mindenki bőröndje készen állt a holnapi hazautazásra.

Vacsoráztunk, majd a vacsora végén a fiatalok meglepetésként énekeltek Krisztinek, és minden segítőnek megköszöntük, hogy velünk voltak, hogy állandó odafigyeléssel és szeretettel segítettek az elmúlt két hétben.
Ezek után megkezdődött az esti buli, miközben megszavaztuk a nap dolgozóját, aki nem más, mint NIKI!!!

Most már mindenki alszik, nagyon várjuk a holnapi találkozást!








2 megjegyzés:

  1. Kriszti, Neked és mindenkinek, aki írta, azoknak nagyon köszönjük a két hét minden blogját! (Az október 3. ugyan véletlenül valahogy szeptember 3. lett, de mindenki tudja, miről van szó :))

    VálaszTörlés
  2. Hálás köszönet a fantasztikus fejlesztésekért, a szeretetért és gondoskodásért Neked és minden segítőnek! Remélem, hogy sikerült kicsit már pihennetek is! A Krisztiből csak úgy dőlnek az élmények, gondolom, hogy a többiekből is hasonlóan... Köszönjük a Strázsás csapatnak is a családias hátteret és a segítséget! Gondolom, hogy írhatom ezt nem csak hivataomnál fogva, hanem a fiatalok és a szülők nevében is.

    VálaszTörlés