2015. október 2., péntek

2015. október 2. Fészekhagyó életmód tábor 12. nap

Kedves Olvasók!

Íme a mai napunk:

felkeltünk, Panniék elkezdtek bújócskázni a Petrával, ugyanis kitalálták, hogy a születés- és névnaposok inkább elbújnak a lelkes ünneplők elől :) 
Tornáztunk, reggeliztünk, reggeli után a szobákat rendbe raktuk.

A délelőtt munkával telt, gyönyörű időnk volt, ezért három csoport kint (állatgondozás, kerti munkák és ház körüli munkák), egy csoport (konyhai munkák) pedig bent dolgozott. A konyhás csoport nagy titokban sütit sütött a két ünnepeltnek.
Utána volt ebéd, ami finom volt, és ezután sajnos Ibolya hazament, mert picit megbetegedett. Közben volt egy meglepetés, aki nem más volt, mint Szabolcs. Csendes pihenőben kötelet húztunk és napoztunk, aztán a délutáni beszélgetés alatt megnéztük az eddig készült tábori fényképeket. 

Ezután felkerekedtünk és elmentünk a kocsmába, ahova Szabi is eljött mókázni velünk, iszogattunk (szigorúan alkohol menteset), beszélgettünk kicsit, aztán visszajöttünk a tanyára, megfürödtünk, és megettük a finom pizzát (amit az itthon maradtak a távollétünk alatt sütöttek).

Pannit és Petrát megünnepeltük, a lányok két tortát kaptak, de olyan finom volt, h el se lehet hinni. A nap végén még nap dolgozóját választottunk, akik Petra és Zsóka lettek :)


ÜZENETEK:
Petra: Kedves Anya! A torta finom volt, most jól esett ez a kis torta. Berakjuk a hűtőbe, és holnapra is marad. puszi

Gabi: Nagyon hiányzik a bátyám, és nagyon jó volt a torta és jó volt a buli, alig vártam, hogy segítsek a S. Krisztinek sajtot reszelni, elmentünk a kocsmába, ami nagyon jó volt. Vasárnap megyek haza és beszélgetek a bátyámmal és a babákkal. Üzenem a bátyámnak, hogy nagyon hiányzol nekem. Puszi

Dani: Nagyon várom már Anyát és Apát! Jó fiú voltam és remélem, hogy kapok zenét!  puszi

Zsóka: Kedves Szüleim! Ma nagyon jó napom volt! Finom volt a csirkepaprikás nokedlivel, meg a pizza is jó volt, gyúrtam pizzatésztát. finom volt a torta is és segítettem az Istvánnak lufit fújni. És holnap készülődünk a szülők fogadására, ma fölsöpörtem a szobákat meg fölmostam és tobozokat gyűjtöttem. Nagyon jólesett, hogy a kocsmából hoztak nekem citromos limonádét. Ma nagyon jó napom volt! Szeretettel: Zsóka

Blanka: Anyának üzenem, hogy reggel én pakoltam fel a székeket egyedül és seprűvel összesepertem. Nagyon jó volt a kocsmában. puszi

Zsolti: Kedves Anyucika! Máma szuper jó napom volt, mert sütött a Nap. Sokat dolgoztam, és jött egy meglepetésvendég, aki nem más volt, mint az én egyik kedvelt segítőm, a Szabi! És voltunk a kultúrkocsmában, ahol Szabikával beszélgettem sokat. és gondolok nem csak rá, hanem a többi segítőre, főleg a Dórira, aki a mi kis huncut segítőnk volt. Pusszancs- nyusszancs

Niki: Nevetve hajat mostam, és annyira szerettem, ahogy az Ági mossa a hajamat! Az állatok hogy vannak? Hiányzol Anya!

P. Kriszti: Drága Panka és Maris! Nagyon hiányoztok, sokat gpndolok rátok és Anyáékra is! Ma voltam a lovak karámjában és lókakit gereblyéztem. Nagyon sok ölelés, Kriszti


Sanya: A mai nap nagyon jó voltam és azt üzenem, hogy a Mama legyen boldog, szeretem, és Apát is nagyon szeretem! És azt üzenem még, hogy a mai napon a konyhában csináltam a keverést, a konyhai gyakorlatokban. És aztán azt üzenem, hogy az Istvánnal megkóstoltuk a tésztát és még azt, hogy ha jön, akkor tudok beszélgetni a Mamával. puszi meg csókot kívánok odahaza mindenkinek!

Délelőtt munkával indítottuk a napot

Meglepetés sütik készültek...

...a két ünnepeltnek: Panninak és Petrának
A napsütésben kötelet is húztunk

Majd a meglepetés vendéggel, Szabival elsétáltunk a kocsmába...

... ahol mindenki magának vásárolt...

... és persze koccintottunk is


5 megjegyzés:

  1. Akkor ezek szerint minden hajmosáshoz egy Ágit kell rendszeresíteni?:)A holnapi viszont látásig nagy ölelés mindenkinek.

    VálaszTörlés
  2. Pannikám, Te valóban jól elbújtál a 25. szülinapod elől, mert a képeken is alig találunk, és még a szokásos üzenetedet se lehet olvasni :)) De mi továbbra is nagyon sok boldogságot kívánunk a további sok-sok évre! Isten eltessen nagyon sokáig!

    Papa és Mami

    VálaszTörlés
  3. Drága "Szárnypróbások" nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat!
    Nagyon örült Panka és Gábor a "sok boldogságot" köszöntőnek.
    Sziasztok

    VálaszTörlés
  4. Drága "Szárnypróbások" nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat!
    Nagyon örült Panka és Gábor a "sok boldogságot" köszöntőnek.
    Sziasztok

    VálaszTörlés
  5. Sok puszi holnapig a fészekhagyóknak. :)

    VálaszTörlés