2015. október 15., csütörtök

2015. október 4. Fészekhagyó életmód tábor 14. nap

Kedves Olvasók!

Kicsit megkésve, a rengeteg élmény, a két hét történéseinek feldolgozása után érkezik az utolsó nap krónikája.

Ez a nap is a szokásos rend szerint, de mégis nagyobb izgalommal indult, nagyon vártuk a vendégeinket. A reggeli után mindenki befizette az utolsó nap költségeit, illetve beválthatta az összegyűjtött zsebpénzét. Ezután csomagoltunk, kipakoltunk a szobákból. Aki mindezzel elkészült, kenyeret kent, megterítette az asztalt, mindent közösen elrendeztünk a szülők fogadására.

11 órától pedig érkezni kezdtek a várva várt családtagok. Nagy volt a boldogság (két hét mégiscsak sok idő), mindenki nagyon örült a szülőknek- testvéreknek, meglepetésként érkező segítőnek.
Ettünk- ittunk, megvártunk mindenkit, majd felmentünk a padlástérbe, ahol közösen bemutattuk, mi történt velünk a két hét alatt. Meséltünk napirendről, munkáról, szórakozásról, a kunadacsi gyerekekről, mókás dolgokról és kihívásokról.

Az előadás után pedig szép lassan mindenki hazaindult, elköszöntünk a tanyától.

Nagyon köszönjük, hogy eljöttetek a nyílt napra, hogy kíváncsian végighallgattátok a beszámolónkat vagy érdeklődve olvastátok blogbejegyzéseinket (vagy mindkettőt :))!

Köszönjük mindenkinek, akinek része volt abban, hogy ez a tábor létrejött! A támogatóinknak, szervezőknek és megvalósítóknak, segítőinknek, házigazdáinknak, és minden résztvevőnek!



családváró terülj terülj asztalkám 
a rég látott otthoniak


mindenki felsorakozott a bemutató előadásra

a segítők számot vetnek a hét örömeivel és nehézségeivel

nagy a vidámság


mindenki nagyon figyel
Búcsúzunk!
És majd elfelejtettük! A kunadacsi iskolából írt egy kedves új barátunk a Facebook-on, még egyszer nagyon köszönjük neked a jelentkezést!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése