2015. szeptember 29., kedd

2015. szeptember 29. Fészekhagyó életmód tábor 9. nap

Kedves Olvasók!

Ma a gyereknapra (a kunadacsi gyerekek fogadására) készülődtünk.

Reggel felkeltünk, reggeli torna volt, ami király volt, aztán reggeliztünk. Utána dolgoztunk, mi takarítottuk a szobákat (Nono), gallyakat szedtünk (Niki), sőt, én még döglött békát is találtam . Az úgy volt, hogy én ott söprögettem ahol aláírtuk a szerződést és láttam valami életlen dolgot, odamentem és akkor döbbentem rá hogy ez nem lehet más, mint egy béka. szóltam Adriánnak, majdnem összeestem a látványtól. de Adrián segítségével melegebb éghajlatra küldtük a békát (András).
A konyhában dolgoztunk, takarítottunk, felmostam, állatokat simogattunk (Panni).
voltunk vásárolni is áramszünet volt a Reálban. vakoskodtunk a sötétben.
Atán jött a fincsi ebéd, csendes pihenő, és utána felmentünk beszélgetni a rendezvényről. Ezután kicsit kipróbáltuk a dolgokat (játékokat), amiket a gyerekeknek fogunk majd csinálni. Én meg kipróbáltam a bubifújó készüléket (Niki) és az Istvánnal szedtük a diót (Sanya)
Utána volt aki elment vacsorát csinálni és volt aki a gyerekeknek gyártotta a dolgokat és közben ment a dizsi Hawai buli J
Vacsira kőrözöttet és májkrémes kenyeret ettünk aztán paprikát, paradicsomot, uborkát és jó meleg teát.
Jól érezzük magunkat!

ÜZENETEK:

Niki: Kedves Anya, hogy vagytok odahaza, mi van veletek? És remélem nem esik otthon az eső nálunk és az állatok sem sírnak utánam, ha sírok akkor mindig rátok gondolok! Annyira hiányzik Anya, mint a szivárványfelhő!

Nono: Tegnap hallottam a Gombolyagnak a hangját és nagyon mérges volt, mert valaki idegent ugatott, és nekem köszönt, hogy vau- vau, ezt üzenem Anyuéknak! Sok puszi és jó éjszakát!

Gabi: Hiányzik Anyu és Apu meg a babák is, aggódom Apu miatt és nagyon hiányzik az egész család!

Zsolti: Dórinak üzenek- Kedves Dórika, te huncut királylány, én nagyon sajnálom, hogy hazamentél, én nagyon gondolok rád, kedves Dóri, és millió kacsintás és nevetés! pusszancs- nyusszancs

Petra: Dórinak- most is rád gondolok, rólad szoktam álmodni különben.

Panni: Kedves Anyukám, kedves Márta! sokat dolgoztam, voltam állatot simogatni, konyhában voltam, én főztem a vacsorát, én készítettem a kőrözöttet, rendbe raktam a szobát és szedtem a fát.

Zsóka: Kedves Családom, ma nagyon jól éreztem magam! Ma söprögettem és faágakat szedtem. Nagyon finom volt a vacsora és nagyon várom a holnapi programot. És ma én készítettem kőrözöttet. És ma nagyon jó napom volt. Szeretettel: Zsóka

Blanka: Ma bolta voltunk, a boltban áramszünet volt. Elkezdtünk a holnapi napra készülni. puszi

András: Kedves Anya és Apa, ahogy telnek múlnak a napok, próbálok egyre jobban lenni, ne haragudjatok rám, szeretlek titeket nagyon!

Dani: Jó fiú voltam ma, otthon majd játszom, várom, hogy legyen nekem internet. Jól érzem magamat a többiekkel. Puszi, szeretlek Apa, Anya!

P. Kriszti: Édes drága tündéri szüleim! Nagyon hiányoztok, ma volt a szabadnapom, jókat pihentem és olvasgattam az ágyban a reggeli torna után. Nagyon sokat gondolok rátok! Puszi, billió ölelés!

Sanya: Azt üzenem a Mamának, hogy legyen boldog és a Papának azt üzenem, hogy ő is legyen boldog, hogy itt a tanyán jól érzem magam! És megkaptam a második heti programot és itt a tanyán sokat segítek a Krisztinek és a Mamának azt üzenem, hogy hazamegyek vasárnap.




Reggeli torna

Munkamegbeszélés- a feladatok kiosztása

Panni, a nap dolgozója a fiúkkal ünnepel

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Mire ezt olvassátok már egy élményben gazdag napon lesztek túl.Remélem jól sikerült a csoport fogadása.
    Nikinek üzenem: otthon minden rendben van,Fifi rendetlenkedik,játék gyanánt.
    Nagy puszi !

    VálaszTörlés
  2. Ügyesek vagytok! :) Csak így tovább! Remélem jól sikerült a nyílt nap, drukkoltunk ezerrel!
    Sok puszit!
    Panka

    VálaszTörlés