2013. október 10., csütörtök

4. nap

Kedves Olvasóink!

Köszönjük a kitartó követésünket! A mai napon átléptük az 570 megtekintést.:)

Cserébe mi is gőzerővel dolgozunk. A táborozók köszönik jól vannak, bár elég zsúfolt napuk volt és már tapasztalni időnként a fáradtság első jeleit. Ennek ellenére lelkesen teszik a dolgukat és minden tevékenységben jókedvvel vesznek részt. A csapatok is már nagyon jól összeszoktak és segítik egymást.

Megtörtént a váltás, Dóritól elköszöntünk és Balázs is átvette a srácokat, így van reményünk, hogy már nem csak jó, hanem szép fényképek is készüljenek a tábor mindennapjairól.

A délelőtt egy "kis" kimozdulással telt. Lovaskocsival mentünk be Szabadszállásra, ahol ellátogattunk a piacra, a cukrászdába, a katolikus templomba (ahol képeslapot vettünk), a könyvtárba (ahol olvasgattunk és megírtuk a képeslapokat), a postára, az újságoshoz és végül a Zöld Ász nevű vendéglőben ebédeltünk. 1-2 km benne volt a lábunkban.:) A fiatalok a saját megspórolt kis keresetükkel gazdálkodtak nagyon ügyesen.












 A délelőtti "lazítás" miatt a munka délutánra csúszott, de persze nem maradhatott ki. Ahogy Zsolesz mondta, aki nem dolgozik, ne is egyék.:)

A konyhások most sport szeletet készítettek nekünk. Finom volt.:)


 A kertészek dió és tobozgyűjtés mellett, a diótörésben is jeleskedtek.


 Az állatoknál is volt munka.
 (Napi cukiság.:)



 Mert azért néha kell egy kis energia...:)

Mai nap dolgozója a szavazatok alapján: Benke Dániel! Gratulálunk!

 Holnap ismét nyugisabb nap köszönt ránk. Szép álmokat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése